Servicii

  • Oferim servicii profesionale de curatenie la cele mai avantajoase preturi pentru:

case,apartamente,spatii comerciale,hale industiale.

Din gama noastra de servicii enumeram:

– curatenie generala;

– curatenie de intretinere;

– curatenie dupa petrecere;

– curatenie dupa constructor;

– amenajarea si intretinerea spatiilor verzi si a gradinilor,(tuns gazon,ingrijire arbusti ornamentali,replantare gazon,intretinere flori,ingrijire aleei);

Va punem la dispozitie personal calificat si instruit,echipamente profesionale de cea mai buna calitate(aspiratoare cu filtrare prin apa,aparat de curatat cu aburi,raclete profesionale pentru geamuri etc).Solutiile si detergentii folositi sunt de curatat,indepartat si protejat suprafetele.

  • Suntem o echipa dinamica, pregatita sa ofere servicii de curatenie profesionale, utilizand cele mai performante echipamente si produse de pe piata, pentru a oferi rezultate spectaculoase .Pentru ca stim cat de importanta este siguranta caminului tau, punem mare accent pe selectionarea si pregatirea profesionala a echipei noastre, selectand doar personal calificat. Ne adaptam programului dumnavoastra, stabilind impreuna cel mai convenabil orar de lucru, astfel incat sa nu deranjam, sa ne facem simtita prezenta doar prin calitatea de exceptie a serviciilor de curatenie prestate. Incercand sa tinem pasul cu situatia economica actuala, iti oferim cele mai bune servicii de curatenie din judetul Olt adaptate bugetului tau, care sa reflecte cel mai optim raportul calitate/pret. Va puteti convinge de asta, apeland cu incredere la serviciile noastre,optand pentru abonamente si pachete avantajoase, prin achizitionarea carora poti sa beneficiezi de reduceri substantiale.